توضیحات
اتوکد طراحی رستوران شماره سه
غذاخوری چیست
اتوکد طراحی رستوران شماره سه
غذاخوری یا رستوران (برگرفته از واژهٔ فرانسوی و انگلیسی Restaurant) نوعی بنگاه (مؤسسه) است
که در آن خوراک و نوشیدنی ارائه و در همانجا صرف میشود.
مطلوبیت خوراک ارائه شده، چیدمان مناسب و پاکی و تمیزی و… میتواند در کیفیت رستوران و شهرت آن نقش به سزایی داشته باشد.
گاه ممکن است که غذاخوریها، بخشی از یک واحد بازرگانی و جهانگردی بزرگتر باشند، مانند فروشگاه ها و مهمانخانه ها.
تاریخچه رستوران
ستوران ها جزو اصولی ترین نهاد ها برای هر کشور و فرهنگی در جهان هستند.
شروع پیدایش رستوران، به شکل امروز و به عنوان محلی که در آن مردم به خوردن و نوشیدن و معاشرت می پردازند، به انقلاب فرانسه برمیگردد.
اما حتی قبل از آنکه ماری آنتوانت و لویی شانزدهم به گیوتین سپرده شوند هم، رستوران ها داستان خود را داشتند.
غذاخوری خویش یار یا سلف سرویس
غذاخوری خویشیار یا سلف سرویس گونهای از غذاخوری است که در آن خود میهمانان از خویشتن پذیرایی میکنند.
غذا های ارائه شده در رستوران
همچنین، غذاخوریها ممکن است گونهٔ ویژه ای از خوراک ها را ارائه کنند، مانند:
خوراک های دریایی، خوراک های گیاهی یا خوراکهای ویژهٔ ملت ها و اقوام گوناگون. (مانند رستوران ایرانی، چینی، لبنانی و … .)
انواع غذاخوری در فرهنگ ایرانی
سفرهخانه
سفرهخانه یا سفره خونه گونهای از رستوران با محیط و معماری سنتی ایرانی است که در آن خوراکهای سنتی ایرانی پخت و ارائه میشود.
طباخی
طباخی (در اصطلاح عامیانه: کلهپزی) گونهای از غذاخوری سنتی ایرانی است
که در آن غذاهای سنگین و پرحجم مانند کلهپاچه، خوراک مغز، خوراک زبان و … ارائه میشود.
دیزیسرا
مکان ای است که به صورت خاص و حرفهای به عرضه و توزیع نوعی خوراک سنتی ایرانی به نام دیزی(آبگوشت) میپردازد..
و معمولاً در ظروف ای سفالی و لعابدار طبخ آماده و سرو میشود اتوکد طراحی رستوران شماره سه
که به دیزی سنگی معروف است آبگوشت(شوربا یا دیزی یا پیتی) یکی از غذاهای سنتی ایران است.
فایل های پاورپوینت، اتوکد که در رابطه با رشته های معماری، عمران، شهرسازی و دیگر رشته ها نیز در فروشگاه ایرانیان شهرساز گذاشته شده است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.